Circle-Fit App Circle-Fit App Circle-Fit App

DOWNLOAD DE CIRCLE-FIT APP

Wil je meer uit je training halen? Download de Circle-Fit app. Alleen leden van Circle-Fit krijgen hier toegang tot. Extra reden dus om onderdeel van de Circle-Familie te worden! Bij de intake krijg je een persoonlijk account. Hiermee log je eenvoudig in, beheer je jouw Circle-Fit programma en meld je jezelf aan voor online trainingen. Geen reden meer om dat fitnessdoel niet te halen.

hero-innerpages-6 RijkinBeeld-7223
Cirlce-Fit-App-mockup-transparant

In één oogopslag jouw resultaten in beeld

Je hebt waarschijnlijk al behoorlijk wat apps op je telefoon staan. Toch mag de Circle-Fit app niet aan je selectie apps ontbreken. Je ziet namelijk in één oogopslag wat Circle-Fit te bieden heeft. Wel zo makkelijk als je jouw fitnessdoel wilt halen. Je ontdekt snel een club bij jou in de omgeving en welke programma’s ze aanbieden. Maar er is meer. Ook hier maak je gebruik van een virtuele coach die je begeleidt tijdens jouw training. Je krijgt de mogelijkheid om de training een waardering te geven en een volgende training in te plannen. Zo haal je alles uit je lidmaatschap.

Log in op Mywellness via Technogym apparatuur en houd wereldwijd jouw resultaten bij. Niet alleen je activiteit binnen onze club, maar ook die daarbuiten. Heb je een flink stuk gefietst of gewandeld? Dan kun je deze rechtstreeks via de Circle-Fit app bijhouden. Maak je gebruik van andere applicaties als Google Fit, S-Health, Fitbit, Garmin, MapMyFitness, MyFitnessPal, Polar, Runkeeper, Strava. Swimtag of Withwings? Dan synchroniseer je deze data automatisch naar je Circle-Fit app.

Waarom wij fan zijn van de Circle-Fit app

  • Ontdek de uiteenlopende Circle-Fit diensten. Kies ook meteen wat je het meest interesseert.
  • Zie in één oogopslag wat je hebt gedaan.
  • Pak je trainingsprogramma erbij en ontdek andere activiteiten binnen de club.
  • Bekijk je resultaten en monitor jouw voortgang. 
  • Train met de Circle-Fit app verzamel MOVEs, en wordt elke dag actiever.

Wil je ook de beste trainingservaring? Gebruik de Circle-Fit app om in te loggen op apparatuur via Bluetooth, NFC of QR code.

Boek hier je
gratis
proefles