Tarieven Tarieven Tarieven

Prijzen

Circle-Fit is hét alternatief voor de traditionele sportschool. In een omgeving waar iedereen zich thuis voelt helpen wij je op weg. Het maakt niet uit hoe fit je bent, met ons persoonlijk trainingsprogramma behaal je jouw fitnessdoel. Bij Circle-Fit sport je al voor slechts 29,99 per 4 weken.

Circle-Fit eerst beleven en niet meteen vastzitten aan een abonnement? Maak dan kennis met het Flex lidmaatschap! Benieuwd wat je daar allemaal voor terug krijgt?

hero-innerpages-5.jpg hero-innerpages-6
 • Super simpel

  Je begint waar het jou uitkomt. Onze fitnessapparaten stellen zich automatisch op jouw persoonlijk trainingsprogramma in.

 • ico-talk

  Kleinschalig

  Een kleinschalige sportschool heeft verschillende voordelen. Het scheelt in de wachttijd en het voelt niet massaal aan. Het draagt vooral bij aan de sfeervolle en veilige omgeving die we willen creëren. Voel je thuis bij Circle-Fit.

 • ico-user

  Veilig, geen blessures

  Ieder fitnessapparaat stelt automatisch de hoogte van je stoel, hendels en trainingsniveau in. Zo voer je iedere oefening op de juiste manier uit.

 • ico-euro-1

  Aantrekkelijk geprijsd

  Niet alleen de training is laagdrempelig, ook onze tarieven. Ook flex, per 4 weken opzegbaar mogelijk.

 • ico-heart

  Persoonlijk trainingsprogramma

  Tijdens een uitgebreide intake bespreken we jouw fitnessdoelen en bepalen we je niveau. Vervolgens ga je aan de slag met jouw gepersonaliseerde trainingsprogramma.

 • ico-infinite

  zeg maar dag tegen de wachttijden

  Meteen door naar de volgende oefening? Bij Circle-Fit neem je afscheid van drukbezette apparaten. Zo voer je jouw volledige circuit training zonder oponthoud uit en sta je na 30 minuten voldaan weer buiten.

 • ico-wait

  Onbeperkt trainen 365 dagen per jaar

  Sport met je Circle-Fit abonnement onbeperkt in al onze locaties. Train wanneer het jou uitkomt, 365 dagen per jaar, 7 dagen in de week tussen 07:00 en 23:00 uur.

 • ico-tv

  Volledig begeleide trainingsbeleving

  Onze fitnessapparaten stellen zich automatisch in. Virtueel zie je precies hoeveel herhalingen je moet doen en in welk tempo. Dit is op basis van je persoonlijk trainingsschema op jouw niveau afgestemd.

 

Comfort

29,99 per 4 weken

Flex 4 weken

49,99 per 4 weken
Na 12 maanden per 4 weken opzegbaar
NVT
Onbeperkt sporten
Onbeperkt gebruik van de Circle-Fit app
Onbeperkt gratis koffie / thee
Toegang tot alle clubs
Lockdown garantie*
NVT
Startpakket: intake, trainingsband
29,99
29,99

*In het geval van een lockdown wordt het lidmaatschap/incasso tijdelijk bevroren. De einddatum schuift op met de duur van de lockdown.

*In het geval van een lockdown wordt het lidmaatschap/incasso tijdelijk bevroren. De einddatum schuift op met de duur van de lockdown.

Kom altijd binnen met je
persoonlijke band