huissen huissen huissen huissen huissen huissen

Huissen

7 dagen per week
van 07:00 – 23:00

BRINK 5
6852 EE
HUISSEN

hero-innerpages-5 hero-innerpages-4

Circle-Fit Faciliteiten

 • Ruimte om je om te kleden

 • Kluisje om waardevolle spullen in op te bergen

 • Gratis koffie en thee

 • Gratis parkeermogelijkheid

 

Circle-Fit Huissen

Woon je in Huissen en ben je toe aan iets anders dan een traditionele sportschool? Dan ben je bij Circle-Fit aan het juiste adres! Sportscholen in Huissen zijn over het algemeen traditioneel ingericht. Je komt binnen, moet zelf creatief zijn welke oefening je gaat doen en dan is het hopen dat het fitnessapparaat nog vrij is. Dat kan anders.

Sinds 25 juni ben je van harte welkom bij Circle-Fit boetiek sportschool Huissen. We zijn makkelijk te vinden. Kom je regelmatig in winkelcentrum Zilverkamp? Dan ben je waarschijnlijk al langs onze Circle-Fit locatie gekomen.

Ben je al een keer voorbij gelopen? Dan is het je misschien al opgevallen dat het er bij ons net even iets anders uit ziet. Bij ons kom je letterlijk in the circle. Ons unieke circuit training concept is toegankelijk voor jong en oud. Ook maakt het niet uit wat je sportniveau is. Circle-Fit is de veilige en gezellige sporthaven voor iedereen. Omdat we dagelijks open zijn, werk je aan je persoonlijk sportprogramma wanneer het jou uitkomt.

 

Sporten wanneer het jou uitkomt

Fit worden in slechts 30 minuten per workout. Klinkt niet slecht toch? Circle-Fit Huissen is zeven dagen per week geopend. Zo kun je sporten wanneer het jou uitkomt. Maar wat is ons unieke concept? Bij Circle-Fit sport je aan de hand van een intensieve circuit training. Get in the Circle en wissel op onze 8 fitnessapparaten cardio- en krachtoefeningen met elkaar af. Het rondje voer je twee keer uit om na 30 minuten voldaan naar je volgende afspraak te gaan.

Het circuit is geschikt voor iedereen. In een intake bespreken we je fitnessdoel en gaan we het rondje af. De volgende keer dat je langskomt hoef je alleen nog in te checken. Onze apparaten stellen zich automatisch voor je in. Wel zo makkelijk.

Combineer je sportsessie ook eens als je een bezoekje brengt aan winkelcentrum Ziverkamp. Zo haal je na het sporten meteen je boodschappen. Dat is pas timemanagement.

Bekijk onze locatie van binnen

 • Werk in 30 minuten een programma af speciaal afgestemd op jouw behoeftes

 • Sport op super moderne fitnessapparaten

 • Ons systeem stelt de apparaten automatisch voor je in

 • Gratis parkeermogelijkheid

 • Sport in een kleinschalige, gezellige en sfeervolle club

 • Alle dagen open van 07:00 tot 23:00 uur

 • Zijn de clubs gesloten tijdens een lockdown? Dan bevriezen we automatisch je lidmaatschap

Kom sfeer proeven

Circle-Fit Huissen staat bekend om zijn gezellige en veilige sfeer. We letten op ieder detail. Van de geurbeleving tot de muzieklijst, alles is zo ingesteld dat je helemaal in de stemming komt om te sporten. Omdat we kleinschalig zijn, voelt het nooit te druk of massaal. Geen betere manier om ons unieke concept te ervaren dan een keer sfeer te proeven. We nodigen je uit om een rondje mee te doen. Meld je aan voor een gratis proefles. Dan laten we zien hoe je gegarandeerd je fitnessdoel haalt.

30 dagen
tevredenheids garantie

“If you don’t like the results, we will give you your old body back.”

Je moet je thuis en veilig voelen bij Circle-Fit Huissen. We willen je niet het gevoel geven dat je meteen aan iets vast zit. Daarom geven je 30 dagen garantie. Garantie in een sportschool? Jazeker! In onze voorwaarden lees je waarom en hoe het werkt.

 

COMFORT

29,99 per 4 weken

FLEX

49,99 per 4 weken
Na 12 maanden per 4 weken opzegbaar
NVT
Onbeperkt sporten
Onbeperkt gebruik van de Circle-Fit app
Onbeperkt gratis koffie / thee
Toegang tot alle clubs
Lockdown garantie*
Startpakket: intake, trainingsband
29,99
29,99

*In geval van een lockdown wordt het lidmaatschap/incasso tijdelijk bevroren. De einddatum schuift op met de duur van de lockdown.

*In geval van een lockdown wordt het lidmaatschap/incasso tijdelijk bevroren. De einddatum schuift op met de duur van de lockdown.

BEMANDE UREN
 • Maandag

  08:30 - 11:30
  17:15 - 19:45

 • Dinsdag

  08:30 - 11:30

 • Woensdag

  08:30 - 11:30
  17:15 - 19:45

 • Donderdag

  08:30 - 11:30

 • Vrijdag

  08:30 - 11:30

 • Zaterdag

  09:00 - 11:00

Boek hier je
gratis
proefles