enschede enschede enschede

Enschede

7 dagen per week
van 07:00 – 23:00

ESMARKELAAN 22
7534 JH
ENSCHEDE

RijkinBeeld-6868 RijkinBeeld-5456

Circle-Fit Faciliteiten

 • Ruimte om je om te kleden
 • Kluisje om waardevolle spullen in op te bergen
 • Gratis koffie en thee 

Circle-Fit Enschede

De bruisende stad Enschede staat bekend om zijn vele festivals en evenementen als Freshtival en Tuckerville. Festiviteiten waar een borreltje en lekker eten niet mag ontbreken. Dat is natuurlijk heel gezellig, maar je wilt wel fit blijven. Een standaard sportschool, daar voel je je niet echt in thuis. Veel te druk en je weet niet waar je moet beginnen om een stap dichter bij je fitnessdoelen te komen. Herkenbaar? Lees dan snel verder. Vanaf september 2022 train je in de kleinschalige, sfeervolle en gezellige Circle-Fit locatie in Enschede. 

Welkom bij Circle-Fit, hét alternatief voor de traditionele sportschool. In plaats van een massale en overvolle sportschool, creëren wij een omgeving waar iedereen zich thuis voelt. Je traint in een laagdrempelig circuit. Dit zijn 8 verschillende oefeningen waarmee je heel jouw lichaam traint. De combinatie van krachttraining en cardio is zo effectief dat je al binnen 30 minuten klaar bent met je work-out. Omdat alle fitnessapparaten zich automatisch instellen op jouw lichaam en trainingsniveau, is het circuit geschikt voor iedereen. 

Eindelijk een training die aansluit bij jouw levensstijl

Waar denk jij aan bij een sportschool? De kans is groot dat je denkt aan grote zalen, vol met de meest uiteenlopende apparaten en meer wachten dan trainen. Wij begrijpen dat je hier niet op zit te wachten. Je wilt je prettig en op je gemak voelen. Maar je wilt ook snel en effectief werken aan je fitnessdoelen. Daarom past Circle-Fit sportschool Enschede perfect bij jou. Laat ons je uitleggen waarom.

Iedereen heeft het steeds drukker. Een veeleisende baan, kinderen naar en van school halen, het huishouden, boodschappen doen en ga zo maar door. Voor sommigen is het een hele uitdaging om tijd vrij te maken voor de sportschool. Maar wat als we je zeggen dat je een complete work-out al in 30 minuten doet. Maak kennis met de circuit training van Circle-Fit. Het circuit bestaat uit 8 verschillende apparaten. Hierbij wissel je krachttraining af met cardio. Omdat je de oefeningen direct na elkaar uitvoert ben je niet alleen sneller klaar, je haalt op deze manier ook het meeste uit je training. Ideaal om een rondje te pakken na het afzetten van de kinderen op school, in de lunchpauze of voor je boodschappen doet. 

Circuit training, is dat niet heel moeilijk? Niet bij Circle-Fit. Je krijgt van ons een handig polsbandje. Deze scan je voor het kastje wanneer je binnenkomt. Dan begint de magie. Alle apparaten stellen zich automatisch in op jouw lichaam en trainingsniveau. Zo train je altijd verantwoord en blessurevrij. 

 • Snel fit in slechts 30 minuten per training

 • Apparaten stellen zich automatisch in op jouw lichaam en fitnessdoel

 • Sport in een kleinschalige en sfeervolle club

 • Zijn de clubs gesloten tijdens een lockdown? Dan bevriezen we automatisch je lidmaatschap

 • Gratis parkeermogelijkheid

Sporten bij Circle-Fit Enschede

 • Werk in 30 minuten een programma af speciaal afgestemd op jouw behoeftes
 • Sport op super moderne fitnessapparaten
 • Ons systeem stelt de apparaten automatisch voor je in
 • Sport in een kleinschalige, gezellige en sfeervolle club
 • Alle dagen open van 07:00 tot 23:00 uur

Het eerste rondje is van ons

Ben je benieuwd naar ons unieke concept? Geen betere manier om te weten of het bij je past, dan door het te ervaren. Plan een proefles en ervaar de voordelen van een kleinschalige een sfeervolle training setting. De eerste keer wordt de apparatuur ingesteld met jouw persoonlijke programma zodat je daarna geheel zelfstandig kan trainen. 

 

Comfort

29,99 per 4 weken

Flex

49,99 per 4 weken
Na 12 maanden per 4 weken opzegbaar
NVT
Onbeperkt sporten
Onbeperkt gebruik van de Circle-Fit app
Onbeperkt gratis koffie / thee
Startpakket: intake, trainingsband
29,99
29,99

Boek hier je
gratis
proefles