lelystad lelystad lelystad lelystad lelystad lelystad

Lelystad

7 dagen per week
van 07:00 – 23:00

STATIONSWEG 10
8232 DN
LELYSTAD

hero-innerpages-5 hero-innerpages-4

Circle-Fit Faciliteiten

 • Ruimte om je om te kleden

 • Kluisje om waardevolle spullen in op te bergen

 • Gratis koffie en thee

 • Parkeermogelijkheid

 

Circle-Fit Lelystad

Zoek je een kleinschalige en gezellige boetiek stijl sportschool in Lelystad? Dan ben je van harte welkom bij Circle-Fit. Onze sportschool ligt in het centrum van Lelystad. Ideaal als je jouw sportsessie wilt combineren met een snelle boodschap. Ook ben je zo in de randstad. Genoeg reden om vandaag nog te starten.

Misschien heb je een standaard beeld van een sportschool. Een drukke ruimte waar het wachten is tot je eindelijk de oefening kunt doen die je wilt. Dat is bij Circle-Fit verleden tijd! In onze kleinschalige en sfeervolle sportschool in Lelystad train je in een uitdagend circuit zonder wachtrijen. Het circuit is met uiterste zorg en oog voor detail ingericht.

Het begint bij binnenkomst waarbij een aangename geur je tegemoet komt en muziek waarvan je zin krijgt om te starten. Je oog valt op de 12 moderne fitnessapparaten die zich volledig automatisch instellen. Welk niveau je ook hebt, of je nu jong bent of oud, Circle-Fit is voor iedereen.

 

Sporten wanneer het jou uitkomt

Fit worden in slechts 30 minuten per keer. Klinkt niet slecht toch? Circle-Fit Lelystad is zeven dagen per week geopend. Zo sport je wanneer het jou uitkomt. Bij Circle-Fit sport je aan de hand van een intensieve circuit training. Get in the Circle en wissel op onze 8 fitnessapparaten cardio- en krachtoefeningen met elkaar af.

We starten met een uitgebreide intake. Dit is heel belangrijk. Hier bespreken we je fitnessdoel en gaan we het rondje af om jouw niveau te bepalen. De volgende keer dat je langskomt hoef je alleen nog in te checken met je polsbandje. Je kijkt waar je circuit start en het fitnessapparaat stelt zich automatisch in. Van de stoelhoogte, hendels en het trainingsniveau, je hoeft alleen te zitten en de oefening uit te voeren. Wel zo makkelijk.

Bekijk onze locatie van binnen

 • Werk in 30 minuten een programma af speciaal afgestemd op jouw behoeftes

 • Sport op super moderne fitnessapparaten

 • Ons systeem stelt de apparaten automatisch voor je in

 • Parkeermogelijkheid

 • Sport in een kleinschalige, gezellige en sfeervolle club

 • Alle dagen open van 07:00 tot 23:00 uur

 • Zijn de clubs gesloten tijdens een lockdown? Dan bevriezen we automatisch je lidmaatschap

Het eerste rondje is van ons

Circle-Fit Lelystad is een kleinschalige sportschool. Hierdoor voelt het nooit te druk of massaal. Niet alleen betekent dat je niet meer hoef te wachten tot je jouw oefening kunt doen. Daarnaast voelt het vertrouwd en veilig. Daarom is Circle-Fit Lelystad voor iedereen. Benieuwd naar onze circuit training? Plan een gratis proefles in en kom sfeer proeven.

 

30 dagen
tevredenheids garantie

“If you don’t like the results, we will give you your old body back.”

Bij Circle-Fit Lelystad geven we je bovenop het welkomstcadeau 30 dagen tevredenheidsgarantie. We willen dat je je prettig en thuis voelt in onze sportschool. In onze voorwaarden lees je waarom en hoe het werkt.

 

COMFORT

29,99 per 4 weken

FLEX

49,99 per 4 weken
Na 12 maanden per 4 weken opzegbaar
NVT
Onbeperkt sporten
Onbeperkt gebruik van de Circle-Fit app
Onbeperkt gratis koffie / thee
Toegang tot alle clubs
Lockdown garantie*
Startpakket: intake, trainingsband
29,99
29,99

*In geval van een lockdown wordt het lidmaatschap/incasso tijdelijk bevroren. De einddatum schuift op met de duur van de lockdown.

*In geval van een lockdown wordt het lidmaatschap/incasso tijdelijk bevroren. De einddatum schuift op met de duur van de lockdown.

BEMANDE UREN
 • Maandag

  08:30 – 11:30
  16:30 – 19:30

 • Dinsdag

  08:30 – 11:30

 • Woensdag

  08:30 – 11:30
  16:30 – 19:30

 • Vrijdag

  08:30 – 11:30

 • Zaterdag

  09:00 – 11:00

Boek hier je
gratis
proefles