hoofddorp hoofddorp hoofddorp hoofddorp hoofddorp hoofddorp

Hoofddorp

7 dagen per week
van 07:00 – 23:00

KRUISWEG 973B
2132 CE
HOOFDDORP

hero-innerpages-5 hero-innerpages-4

Circle-Fit Faciliteiten

 • Ruimte om je om te kleden

 • Kluisje om waardevolle spullen in op te bergen

 • Gratis koffie en thee

 • Parkeermogelijkheid

 

Circle-Fit Hoofddorp

Zoek je een kleinschalige en sfeervolle boetiek stijl sportschool in Hoofddorp? Draai eens een rondje mee bij onze Circle-Fit locatie. Circle-Fit is hét alternatief voor de traditionele sportschool. Maar bovenal is het een locatie voor jong en oud waar je, ongeacht je trainingsniveau, aan het juiste adres bent om fit te worden.

Even ontsnappen aan de massale en drukke hoofdstad. De sportscholen zijn vaak overvol, waardoor het hopen is dat je de oefeningen kunt doen die je wilt doen. Dat kan anders! Circle-Fit Hoofddorp ligt echt tegen Schiphol aan. Of je de A5 of de N201 pakt, je bent er zo. Ook ideaal om nog even snel een Cirkel ronde te pakken voor je op reis gaat. Circle-Fit Hoofddorp is dagelijks open. Ga aan de slag met jouw persoonlijke sportprogramma wanneer het jou uitkomt.

 

Jouw persoonlijke sportprogramma

Je wilt fit worden op een manier die je makkelijk kunt volhouden. Vaak hebben we het te druk of schiet het er toch bij in. Want wie heeft de tijd om uren in de sportschool te staan? Daarom past Circle-Fit bij jou. Aan de hand van je intake bepalen we jouw fitnessdoel en stellen we een persoonlijk programma voor je in.

Het unieke Circle-Fit concept bestaat uit een circuit training. Misschien heb je er al eens van gehoord. Het circuit bestaat uit 8 intensieve oefeningen, waarbij cardio- en krachttraining elkaar afwisselen. Na 30 minuten sta je gegarandeerd voldaan weer buiten. Maar is dat dan niet super zwaar? Omdat we je niveau bepalen in de intake stellen alle apparaten zich automatisch in. Het maakt niet uit of je beginnend of gevorderd sporter bent, jouw persoonlijk sportprogramma helpt je om je doelen te behalen.

Heb je een drukke levensstijl? Dan is het helemaal een uitdaging om de tijd te nemen om te sporten. Maar vergis je niet. Het is belangrijk om tijd te investeren om niet alleen fit te worden, maar juist om fit te blijven. Met onze circuit training ben je maar 30 minuten kwijt. Ideaal om voor het werk een rondje mee te pakken of ga voor een actieve lunchpauze.

Bekijk onze locatie van binnen

 • Werk in 30 minuten een programma af speciaal afgestemd op jouw behoeftes

 • Sport op super moderne fitnessapparaten

 • Ons systeem stelt de apparaten automatisch voor je in

 • Parkeermogelijkheid

 • Sport in een kleinschalige, gezellige en sfeervolle club

 • Alle dagen open van 07:00 tot 23:00 uur

 • Zijn de clubs gesloten tijdens een lockdown? Dan bevriezen we automatisch je lidmaatschap

Het eerste rondje is van ons

Wil je zeker weten dat Circle-Fit dé sportschool in Hoofddorp voor jou is? Kom een rondje uitproberen. Meld je aan voor een gratis proefles en we laten je zien wat de mogelijkheden zijn binnen ons unieke concept.

 

30 dagen
tevredenheids garantie

“If you don’t like the results, we will give you your old body back.”

Je zoekt een sportschool waar je je prettig en veilig voelt. Circle-Fit Hoofddorp heeft alles in huis om het sporten zo aangenaam mogelijk te maken. Maar ook om te zorgen dat je jouw fitnessdoelen behaalt. Omdat we het zo belangrijk vinden dat je je thuis en prettig voelt bij Circle-Fit geven je 30 dagen garantie. Garantie in een sportschool? Ja je leest het goed. In onze voorwaarden lees je waarom en hoe het werkt.

 

COMFORT

29,99 per 4 weken

FLEX

49,99 per 4 weken
Na 12 maanden per 4 weken opzegbaar
NVT
Onbeperkt sporten
Onbeperkt gebruik van de Circle-Fit app
Onbeperkt gratis koffie / thee
Toegang tot alle clubs
Lockdown garantie*
Startpakket: intake, trainingsband
29,99
29,99

*In geval van een lockdown wordt het lidmaatschap/incasso tijdelijk bevroren. De einddatum schuift op met de duur van de lockdown.

*In geval van een lockdown wordt het lidmaatschap/incasso tijdelijk bevroren. De einddatum schuift op met de duur van de lockdown.

BEMANDE UREN
 • Maandag

  08:30 – 11:30
  16:30 – 19:30

 • Dinsdag

  08:30 – 11:30

 • Woensdag

  16:30 – 19:30

 • Donderdag

  08:30 – 11:30

 • Vrijdag

  08:30 – 11:30

 • Zaterdag

  09:00 – 11:00

Boek hier je
gratis
proefles