almere almere almere almere almere almere

Almere

7 dagen per week
van 07:00 – 23:00

HILDO KROPSTRAAT 2
1328 BC
ALMERE

hero-innerpages-5 hero-innerpages-4

Circle-Fit Faciliteiten

 • Ruimte om je om te kleden

 • Kluisje om waardevolle spullen in op te bergen

 • Gratis koffie en thee

 • Gratis parkeermogelijkheid

 

Circle-Fit Almere

Zoek je een gezellige, veilige en sfeervolle sportschool in Almere om te werken aan je gezondheid? Dan ben je er vast achter gekomen dat je dit niet in iedere sportschool vindt. Je wilt een sportschool die bij je past, waar het niet te massaal is en waar je snel je draai vindt.

Aangenaam! Wij zijn Circle-Fit Almere. Ons concept is een uitdagende circuit training, om je fit te maken in slechts 30 minuten! En maak je geen zorgen. Het circuit is geschikt voor iedereen. Wat je doel ook is, Circle-Fit zorgt voor een gepersonaliseerd trainingsprogramma. Afhankelijk van je fitnessdoel kun je als beginner of gevorderde sporter aan de slag. Log eenmalig in en alle apparaten stellen zich automatisch in. Zo simpel is het.

 

Circle-Fit sport fysiotherapie en chiropractie

Circle-Fit sportschool Almere werkt samen met Fysiotherapie ProActief en Chiropractie TopChiro. Je hebt geen verwijzing nodig van een huisarts of specialist om een afspraak te maken met een van de therapeuten.

 

Aan de slag met je fitnessdoel

Het Circle-Fit circuit bestaat uit acht verschillende cardio- en krachtoefeningen. Je legt jouw persoonlijke circuit twee keer af, waarbij je van de verschillende apparaten gebruik maakt. Omdat de apparaten zichzelf instellen, hoef je alleen maar te focussen op de uitvoering. Doordat je werkt aan een beter uithoudingsvermogen en kracht, behaal je gegarandeerd jouw fitnessdoel.

Benieuwd naar Circle-Fit Almere? Kom vooral langs voor een kop koffie of start direct met je fitnessdoel door je aan te melden voor een gratis proefles.

Bekijk onze locatie van binnen

 • Snel fit worden in slechts 30 minuten per training

 • Apparaten stellen zich automatisch in op jouw lichaam en fitnessdoel

 • Gratis parkeermogelijkheid

 • Alle dagen open van 07:00 tot 23:00 uur

 • Sport in een kleinschalige en sfeervolle club

 • Zijn de clubs gesloten tijdens een lockdown? Dan bevriezen we automatisch je lidmaatschap

Kom eens langs

Onze Circle-Fit boetiek sportschool in Almere vind je tussen de Vaarten. Hier ervaar je de kleinschalige en sfeervolle setting in Almere. Kom een rondje uitproberen en meld je aan voor een gratis proefles.


30 dagen garantie

Het Circle-Fit circuit helpt je gegarandeerd om jouw fitnessdoelen te behalen. Hier zijn we zo van overtuigd dat we je een garantie geven van 30 dagen. Ben je niet tevreden over je voortgang of resultaten? Dan lees je in onze voorwaarden hoe je kosteloos je abonnement stop zet.

30 dagen
tevredenheids garantie

“If you don’t like the results, we will give you your old body back.”

We vinden het belangrijk dat je je thuis voelt bij Circle-Fit. We zijn overtuigd van onze aanpak. Zelfs zo overtuigd dat we je een garantie van 30 dagen. Geen reden meer om je niet in te schrijven. Ben je niet tevreden over je vooruitgang of de resultaten? In onze voorwaarden leggen we je uit hoe je kosteloos je abonnement stop zet.

 

Comfort

29,99 per 4 weken

Flex

49,99 per 4 weken
Na 12 maanden per 4 weken opzegbaar
NVT
Onbeperkt sporten
Onbeperkt gebruik van de Circle-Fit app
Onbeperkt gratis koffie / thee
Toegang tot alle clubs
Lockdown garantie*
Startpakket: intake, trainingsband
29,99
29,99

*In geval van een lockdown wordt het lidmaatschap/incasso tijdelijk bevroren. De einddatum schuift op met de duur van de lockdown.

*In geval van een lockdown wordt het lidmaatschap/incasso tijdelijk bevroren. De einddatum schuift op met de duur van de lockdown.

BEMANDE UREN
 • Maandag

  08:30 – 11:30
  16:30 – 19:30

 • Dinsdag

  16:30 – 19:30

 • Woensdag

  08:30 – 11:30

 • Donderdag

  08:30 – 11:30
  16:30 – 19:30

 • Vrijdag

  08:30 – 11:30

 • Zaterdag

  09:00 – 11:00

Boek hier je
gratis
proefles