den bosch den bosch den bosch den bosch den bosch den bosch

Den Bosch

7 dagen per week
van 07:00 – 23:00

KANSELIERSPLEIN 22
5223 LV
DEN BOSCH

hero-innerpages-5 hero-innerpages-4

Circle-Fit Faciliteiten

 • Ruimte om je om te kleden

 • Kluisje om waardevolle spullen in op te bergen

 • Gratis koffie en thee

 • Gratis parkeermogelijkheid

 

Circle-Fit Den Bosch

Zoek je een sfeervolle en kleinschalige boetiek stijl sportschool in Den Bosch? Je bent meer dan welkom bij Circle-Fit! Misschien heb je een standaard beeld van een sportschool. Een drukke ruimte waar het wachten is tot je eindelijk de oefening kunt doen die je wilt. Dat is bij Circle-Fit verleden tijd.

Circle-Fit is hét alternatief voor de sportschool met een locatie in Den Bosch. Je traint namelijk in een uitdagend gepersonaliseerd circuit. Het circuit is met uiterste zorg en oog voor detail ingericht.

Het begint bij binnenkomst waarbij een aangename geur je tegemoet komt, gevolgd door een playlist waarbij je zin krijgt om te starten. Je oog valt op onze twaalf moderne fitnessapparaten waarop je de circuit training uitvoert. Geen tijd te verliezen. Onze apparaten stellen zich automatisch in. Zo hoef je alleen maar te focussen op het behalen van je ingestelde fitnessdoel.

 

Circle-Fit sport fysiotherapie en chiropractie

Heb je aanvullende hulp nodig? Circle-Fit sportschool Den Bosch werkt samen met Fysio Paleiskwartier en Chiropractie TopChiro. Je hebt geen verwijzing nodig van een huisarts of specialist om een afspraak te maken.

 

Get in the Circle

Bij Circle-Fit train je in een uitdagende circuit training. De training is ideaal wanneer je niet veel tijd hebt om te sporten, of het moeilijk vindt om de juiste oefeningen te vinden om je hele lichaam te trainen. De fitnessapparaten focussen zich op krachttraining én tegelijkertijd op het vergroten van je uithoudingsvermogen. Het circuit voer je twee keer uit voor een optimale training in slechts 30 minuten.

Veel personen stellen fitnessapparaten verkeerd in. Denk aan de hoogte van de stoel of hendels. Daarnaast staat ook het trainingsniveau vaak verkeerd. Daarom hoef je bij Circle-Fit alleen in te loggen bij binnenkomt om te zorgen dat ieder apparaat zich automatisch instelt.

Bekijk onze locatie van binnen

 • Behaal je fitnessdoel in slechts 30 minuten per training

 • Apparaten stellen zich automatisch in op jouw lichaam en fitnessdoel

 • Gratis parkeermogelijkheid

 • Alle dagen open van 07:00 tot 23:00 uur

 • Sport in een kleinschalige en sfeervolle club

 • Zijn de clubs gesloten tijdens een lockdown? Dan bevriezen we automatisch je lidmaatschap

Doe een rondje mee

Circle-Fit Den Bosch geeft je alle handvatten om je trainingsdoel te behalen. We raden je aan om ons concept zelf te ervaren in onze kleinschalige en sfeervolle setting. Het eerste rondje is van ons. Meld je vandaag nog aan voor een gratis proefles.

 

30 dagen
tevredenheids garantie

“If you don’t like the results, we will give you your old body back.”

Bij Circle-Fit Den Bosch hebben we aandacht voor jou en je fitnessdoel. Het circuit helpt je hier gegarandeerd bij. En daar zijn we behoorlijk zeker van. Daarom geven we je een garantie van 30 dagen. Benieuwd? We vertellen hier alles over in onze voorwaarden.

 

Comfort

29,99 per 4 weken

Flex

49,99 per 4 weken
Na 12 maanden per 4 weken opzegbaar
NVT
Onbeperkt sporten
Onbeperkt gebruik van de Circle-Fit app
Onbeperkt gratis koffie / thee
Toegang tot alle clubs
Lockdown garantie*
Startpakket: intake, trainingsband
29,99
29,99

*In het geval van een lockdown wordt het dekselmaatschap/incasso tijdelijk bevroren. De einddatum schuift op met de duur van de lockdown.

*In het geval van een lockdown wordt het dekselmaatschap/incasso tijdelijk bevroren. De einddatum schuift op met de duur van de lockdown.

BEMANDE UREN
 • Maandag

  08:30 – 11:30
  16:30 – 19:30

 • Dinsdag

  08:30 – 11:30

 • Woensdag

  08:30 – 11:30
  16:30 – 19:30

 • Donderdag

  08:30 – 11:30

 • Vrijdag

  08:30 – 11:30

 • Zaterdag

  09:00 – 11:00

Boek hier je
gratis
proefles