MicrosoftTeams-image (2)-1

Ervaar Circle-Fit: effectieve trainen met een aangename sfeer

Bij Circle-Fit staat gemak voorop. We verwelkomen alle fitness liefhebbers die graag ongecompliceerd, effectief en snel willen trainen in hun buurt, zonder gedoe met het inpakken van sporttassen of de drukte van grote sportscholen. Onze clubs bieden een vooruitstrevende en slimme trainingservaring met de nieuwste generatie apparatuur, terwijl de sfeer van een privé-trainingsruimte behouden blijft. Onze Circuit-Training is niet alleen leuk, maar ook ongelooflijk eenvoudig. Je bent binnen 30 minuten klaar en geniet van een complete workout.

KW05_E-gym-Fibu-Kampagne-202021929

Wat is circuit training?

Circuittraining blijft populair vanwege zijn effectiviteit en plezierige karakter. Het is tot 5 keer effectiever dan gewone fitness, vereist geen ingewikkelde apparatuurinstellingen en is gemakkelijk vol te houden. Bij Circle-Fit maken we dit nog beter: onze moderne circuittraining biedt een nieuwe en moeiteloze trainingservaring. Een circuittraining omvat 8 verschillende oefeningen, waardoor je alle spiergroepen traint voor optimale resultaten. Elke oefening richt zich op een andere spiergroep, en zodra je klaar bent, ga je direct door naar het volgende station. Zo werk je aan je kracht en conditie tegelijkertijd, en na slechts 30 minuten is je workout al voltooid! Of je nu wilt afvallen, spieren wilt opbouwen of gewoon fit wilt blijven, onze circuittraining bij Circle-Fit is geschikt voor allerlei fitnessdoelen.

EGYM SUMMER PRODUCTION3720_eciRGBv2-1

De tien voordelen van circuit training:

  1. Het Circle-Fit circuit is geschikt voor iedereen.
  2. Train wanneer het jou uitkomt, 7 dagen in de week tussen 06:00 en 23:00 uur.
  3. Je traint in 30 minuten je hele lichaam. Twee keer per week is voldoende.
  4. Tot 5x effectiever dan reguliere fitness.
  5. Het is super voor je algemene uithoudingsvermogen omdat je de oefeningen meteen na elkaar uitvoert.
  6. Geen wachttijden. Je wisselt tegelijk van toestel.
  7. Persoonlijk programma.
  8. Kleinschalige boetiek clubs.
  9. Virtuele begeleiding via beeldschermen op het fitnessapparaat. Je traint daardoor veilig en effectief.
  10. Veiligste manier van sporten; je kunt geen oefening fout doen.
RijkinBeeld-5976-1

Eindelijk een training die aansluit op jouw levenstijl

Waar denk jij aan bij een sportschool? De kans is groot dat je denkt aan grote zalen, vol met de meest uiteenlopende apparaten en meer wachten dan trainen. Wij begrijpen dat je hier niet op zit te wachten. Je wilt je prettig en op je gemak voelen. Maar je wilt ook snel en effectief werken aan je fitnessdoelen. Daarom past Circle-Fit perfect bij jou.

Iedereen heeft het steeds drukker. Een veeleisende baan, kinderen naar en van school halen, het huishouden, boodschappen doen en ga zo maar door. Voor sommigen is het een hele uitdaging om tijd vrij te maken voor de sportschool. Maar wat als we je zeggen dat je een complete workout al in 30 minuten doet.

Jouw focus ligt op tijdbesparend en efficiënt trainen met krachttoestellen van het merk EGYM, die zich volautomatisch aan jou aanpast en gedurende de training begeleidt. Zo kan je makkelijk en zelfstandig trainen. Train je hele lichaam in 30 minuten en hou je voortgang bij in de app. Door het spelelement wordt sporten écht leuk!