Waarom Circle-Fit Waarom Circle-Fit Waarom Circle-Fit

Waarom Circle-Fit

Circuit training blijft razend populair, en het is geen wonder waarom! Het is leuk, efficiënt (tot 5x effectiever dan reguliere fitness), vereist geen ingewikkelde instellingen op apparaten, en is makkelijk vol te houden. En dit voor ieder niveau!

Als het starten met sporten of het volhouden ervan een uitdaging lijkt, heeft Circle-Fit dé oplossing. Met ons slimme circuit is het verleden tijd om te worstelen met waar te beginnen. Het circuit biedt ondersteuning door automatisch trainingsprogramma's op te zetten en als extra voordeel hoef je zelf niets aan te passen aan de instellingen op de apparaten. Deze worden afgestemd op jouw kracht, metingen en persoonlijke doelen.

Of je nu traint voor kracht, uithoudingsvermogen of gewichtsverlies, het Circle-Fit circuit helpt je om je doelen beter en sneller te bereiken. Boek nu een gratis proefles!

1G8A1983 kopie-2 1G8A1684 kopie

Wat is circuit training?

Ben je na 10 minuten al uitgekeken op de cardio? Of voel jij je verloren tussen de krachtapparaten? Dan is Circle-Fit circuit training echt iets voor jou! Een circuit training bestaat uit 8 verschillende oefeningen.

Om je fitnessdoelen te halen moet je heel jouw lichaam trainen. Daarom train je op ieder apparaat een andere spiergroep. Ben je klaar met een oefening? Dan ga je meteen door naar het volgende fitnessapparaat. Zo werk je tegelijkertijd aan je conditie. Na 30 minuten zit je workout er alweer op!

Circuit training is geschikt voor veel verschillende fitnessdoelen. Of je wilt afvallen, sterkere spieren of gewoon fit worden? Dan ben je bij het Circle-Fit circuit aan het juiste adres.

1G8A1116

De 10 voordelen van de Circuit Training

  • Het Circle-Fit circuit is eenvoudig en motiverend, geschikt voor iedereen.
  • Train wanneer het jou uitkomt, zeven dagen per week tussen 06:00 en 24:00 uur.
  • In slechts 30 minuten train je je hele lichaam; twee keer per week is voldoende.
  • Het is tot wel 5 keer effectiever dan reguliere fitness.
  • Het verbetert je algehele uithoudingsvermogen omdat je oefeningen direct na elkaar uitvoert.
  • Geen wachttijden; je wisselt tegelijk van toestel.
  • Persoonlijk programma; de toestellen worden automatisch voor jou ingesteld.
  • Kleinschalige, gezellige boetiekclubs waar iedereen zich thuis voelt.
  • Virtuele begeleiding op basis van AI-technologie zorgt voor veilige en effectieve training.
  • Het is de veiligste manier van sporten; je kunt geen oefening verkeerd doen.

Boek hier je
gratis
proefles