Circuit training Circuit training Circuit training

Circuit training

Circuit training is en blijft enorm populair onder een breed publiek. Dat vinden wij niet gek. Het is leuk om te doen, tot 5x effectiever dan reguliere fitness, je hoeft geen apparaten in te stellen en makkelijk vol te houden. Het maakt niet uit wat jouw fitnessdoel is, je behaalt ze beter en sneller met het Circle-Fit circuit. Onze circuit training is een nieuwe, moderne en vooral een super makkelijke manier van trainen.

Benieuwd hoe het Circle-Fit circuit eruit ziet en wat de voordelen zijn? Lees dan snel verder!

RijkinBeeld-5976-1 hero-innerpages-2

Wat is circuit training?

Ben je na 10 minuten al uitgekeken op de cardio? Of voel jij je verloren tussen de krachtapparaten? Dan is Circle-Fit circuit training echt iets voor jou! Een circuit training bestaat uit 8 verschillende oefeningen.

Om je fitnessdoelen te halen moet je heel jouw lichaam trainen. Daarom train je op ieder apparaat een andere spiergroep. Ben je klaar met een oefening? Dan ga je meteen door naar het volgende fitnessapparaat. Zo werk je tegelijkertijd aan je conditie. Na 30 minuten zit je workout er alweer op!

Circuit training is geschikt voor veel verschillende fitnessdoelen. Of je wilt afvallen, sterkere spieren of gewoon fit worden? Dan ben je bij het Circle-Fit circuit aan het juiste adres.

article-4

De 10 voordelen van de Circuit Training

  1. Het Circle-Fit circuit is geschikt voor iedereen.

  2. Train wanneer het jou uitkomt, 7 dagen in de week tussen 06:00 en 23:00 uur.

  3. Je traint in 30 minuten je hele lichaam. Twee keer per week is voldoende.

  4. Tot 5x effectiever dan reguliere fitness.
  5. Het is super voor je algemene uithoudingsvermogen omdat je de oefeningen meteen na elkaar uitvoert.

  6. Geen wachttijden.
  7. Persoonlijk programma, je hoeft niets in te stellen.
  8. Kleinschalige boetiek clubs.
  9. Virtuele begeleiding op basis van AI technologie. 
  10. Veiligste manier van sporten; je kunt geen oefening fout doen.

 

 

 

video-bg

Bekijk onze video

RijkinBeeld-5991

Circle-Fit circuit

Het Circle-Fit circuit is anders dan de standaard circuit trainingen die je in sportscholen voorbij ziet komen. Wij hebben het Circle-Fit circuit met uiterste zorg en oog voor detail ingericht. Zo creëren we de optimale sport stemming waarbij je je echt op je gemak voelt. Van de muzieklijst en de aangename geur, tot de nieuwe, moderne en super simpele manier van trainen. De 30 minuten vliegen voorbij.

Nieuw en modern fitnessapparatuur, is dat niet lastig in gebruik? Alles behalve. De circuit training is super simpel. Je begint wanneer het jou uitkomt. Check in met je bandje en ga meteen aan de slag. Alle fitnessapparaten stellen zich automatisch in. De hoogte van je stoel, de hendels en de weerstand van de training. Niet alleen makkelijk, maar het voorkomt ook meteen de kans op blessures omdat het altijd op jouw lichaam en niveau is afgestemd.

Bij de intake stellen we ook meteen een specifiek trainingsprogramma voor je samen. Dit kun je op ieder moment nog aanpassen. Nu train je 30 minuten, verdeeld over twee rondes, heel je lichaam. Het behalen van je fitnessdoel was nog nooit zo makkelijk.

Het Circle-Fit circuit is een volledig begeleide trainingsbeleving voor iedereen. Van jong tot oud, of je veel of weinig tijd hebt en wat je doelstellingen ook zijn. Train snel, effectief en vooral op een plek waar je je op je gemak voelt.

article-6

Doe een proefrondje mee

Geen betere manier om kennis te maken met het Circle-Fit circuit dan door het te ervaren. Met verschillende locaties verspreid door Nederland is de kans groot dat we bij jou in de buurt zitten. Meld je aan voor een gratis proefles.

Boek hier je
gratis
proefles