Sportschool keuzestress? Onnodig!

section-media

Bij hoeveel sportscholen ben jij al lid geweest? Met een sportschool op bijna iedere hoek van de straat is het aanbod enorm. Maar dat wil niet zeggen dat iedere sportschool bij jou past. Misschien vind je het fijn wanneer het aanbod aan materialen groot is, of ben je juist op zoek naar een kleinschalige locatie met persoonlijke begeleiding. 

Met een traditionele sportschool zijn we ondertussen wel klaar. Het lange wachten, je bekeken voelen of omdat je jouw fitnessdoelen maar niet haalt terwijl je uren achter elkaar in de sportschool staat. Dat moet anders. Dat kan anders. Aangenaam, wij zijn Circle-Fit! Het alternatief voor de sportschool. Wat dat inhoudt? Dat lees je in deze blog.

Hier voldoet een echt goede sportschool aan

Voorkeuren van waar een sportschool aan moet voldoen zijn heel persoonlijk. Toch zijn er een aantal basiselementen waar we het allemaal wel over eens zijn. Zo speelt beleving een grotere rol in het beslissingsproces, dan je in eerste instantie denkt. Daarnaast moet een sportschool ook aan een aantal praktische zaken voldoen.

Doe de ultieme sportschool check:

 • Mogelijkheid om te sporten wanneer het jou uitkomt
 • Sporten zonder wachttijden
 • Je krijgt een persoonlijk fitness plan om jouw doelen te halen
 • Begeleiding tijdens het sporten
 • Modern en kwalitatief sportmateriaal
 • Blessurevrij sporten

Tips nodig? Zo kies je een sportschool die bij jou past

Toch is kiezen makkelijker gezegd dan gedaan. Heb je keuzestress of hak je minder makkelijk knopen door? Met deze 8 tips kies je binnen no time een sportschool die bij jou past.

 1. Denk na over wat je verwacht van een sportschool. Faciliteiten en ligging van de sportschool zijn hier voorbeelden van.
 2. Bepaal je doel en check of de sportschool de mogelijkheid biedt om deze te halen.
 3. Wil je persoonlijke begeleiding? Sommige sportscholen binnen dit aan in de vorm van fysieke hulp of digitale begeleiding op moderne fitnessapparaten.
 4. Bepaal je budget. Kies een sportschool met een goede prijs en kwaliteitsverhouding.
 5. Kijk naar de aangeboden abonnementen. Wat zijn aanvullende opties en hoe zit het met flexibiliteit.
 6. Wat zijn de openingstijden? Met een drukke planning is het wel zo fijn om te sporten wanneer het jou uitkomt. 
 7. Waar is de sportschool. Wel zo fijn om te sporten bij een sportschool bij jou in de buurt.
 8. Vaak bieden sportscholen speciale acties aan. Probeer een proefles zodat je zeker weet of je je hier thuis voelt.

Daarom is Circle-Fit hét alternatief voor de sportschool

Denk aan het moment dat je binnenloopt. Je oog valt op de fitnessapparaten. Super modern, overzichtelijk en ingesteld op jouw hoogte en niveau. Bij het verder lopen valt je iets op. Een aangename geur en temperatuur die je perfect ondersteunt om het beste uit je training te halen. Dan is het tijd om aan de slag te gaan. Je scant je polsbandje en de apparaten stellen zich automatisch in zodat je altijd met de juiste houding sport. En dan zal je net zien dat je vandaag je oortjes bent vergeten. Geen paniek. Zelfs de muziek is afgestemd om de perfecte sport atmosfeer te creëren. 

 

Een omgeving waar je uren je routine uit kunt voeren. Alleen is dat helemaal niet nodig. Met jouw drukke planning voer je binnen 30 minuten een complete workout uit. Waar, vraag je je misschien af. Circle-Fit is hét alternatief voor de sportschool waar jij het beste uit iedere sportsessie haalt.

Waarom verder kijken als je kunt sporten bij Circle-Fit?

Dus waar wacht je nog op? Wil je jouw fitnessdoelen halen waar alles is ingesteld voor de optimale sportbeleving? Of sluit je liever aan in de wachtrij in een overvolle sportschool? In onze ogen geen lastige keuze. Om je over de streep te halen lees de 7 redenen waarom je absoluut niet meer om Circle-Fit heen kan. We zien je snel!

3 Redenen waarom je niet meer om Circle-Fit heen kan

article