Het alternatief voor de sportschool

section-media

Je leest misschien wel vaker over ‘het alternatief van de sportschool’. Maar wat wil dat eigenlijk zeggen? Met alle mogelijkheden en verschillende opties kijken we anders naar manieren om fit te worden. Tijd komen we tekort en we zitten niet allemaal te wachten op een massale sportschool. Dus waarom niet kiezen voor het alternatief voor de sportschool?

Een omgeving waar je veilig en verantwoord aan je fitnessdoelen werkt. Waar aan ieder detail is gedacht en het apparatuur zichzelf automatisch instelt zodat je direct aan de bak kunt? Dat klinkt ons als muziek in de oren.

Train slimmer en effectiever

Slimmer en effectiever trainen. Het is raar dat veel mensen dit nog niet doen. Vaak verspillen ze uren in traditionele sportscholen, waarbij ze de oefeningen niet eens goed of zwaar genoeg doen. Daarom geloven we bij Circle-Fit heilig in het alternatief voor de sportschool.

Na een goede training staan we allemaal voor de spiegel om te kijken of we al een klein beetje resultaat zien. Helaas is er iets meer voor nodig om dichter in de buurt van dat fitnessdoel te komen. Met regelmaat de juiste oefeningen doen voor jouw doel is de manier. Zo is het beter om alle spiergroepen 3 keer in de week trainen, dan 3 verschillende spiergroepen één keer in de week. De kracht zit in herhaling. 

Met circuit training pak je binnen 30 minuten alle spiergroepen aan. Met de juiste intensiteit en herhalingen, voel je gegarandeerd dat je er een training op hebt zitten. Doordat je kracht en cardio combineert, behaal je sneller jouw doelen. Super effectief dus! En alsof dat nog niet genoeg is, stellen onze training apparaten zich volledig automatisch in op jouw persoonlijke trainingsschema. Lets go!

Waarom wij geloven in de kracht van circuit training

Het is simpel. Wij denken voor je na over de beste samenstelling van de oefeningen en welke intensiteit past bij jouw niveau en doelen. Dit draagt bij aan het behalen van een optimaal resultaat. Wat moet jij doen? Sporten! Daarom geloven wij in circuit training. Met de juiste balans tussen krachttraining en cardio hoef je geen uren per training in de sportschool te staan. Voor je het weet zie je de eerste resultaten.

Check hier alle voordelen:

  • We zijn het tegenovergestelde van de traditionele sportschool
  • Binnen 30 minuten sta je voldaan weer buiten
  • Je pakt alle spiergroepen aan tijdens de training
  • Tot wel 5x meer resultaat
  • Het circuit is super simpel
  • De juiste oefeningen met de juiste intensiteit
  • Dat voor de beste prijs
  • Sport wanneer het jou uitkomt 
  • Ervaar de persoonlijke begeleiding op de ultra moderne fitnessapparaten

Eindelijk een trainingsomgeving waar je je echt thuis voelt

Niet iedereen voelt zich comfortabel in zijn sportkleren of tijdens het sporten zelf. Het belangrijkste is dat jij je op je gemakt voelt in een sportschool. Onze tip is om eerst sfeer te proeven om er een beter beeld bij te krijgen. Zoek je een kleinschalige en sfeervolle sportschool? Loop dan eens een Circle-Fit locatie binnen.

Bij Circle-Fit is het alsof je thuiskomt. De ultra apparaten zijn schoon en prettig opgesteld. De motiverende muziek en aangename geur, maken de beleving compleet. En saai wordt het nooit. Het circuit training bestaat uit 8 verschillende oefeningen. Kortom, een optimale omgeving waarbij jij zo snel mogelijk resultaat boekt!

Kom sfeerproeven

Benieuwd na het lezen van deze blog? En kun je niet wachten om onze circuit training uit te proberen? Met meerdere vestigingen door heel het land zit er altijd wel een sportschool bij jou in de buurt. Meld je aan voor een proefles en ontdek hoe effectief circuit training is. 

Pas wel op! Circuit training is verslavend. Het eerste proefrondje is van ons

3 redenen waarom je niet meer om Circle-Fit heen kan

article