witte-achtergrond

Eet je fit

€199,-

Eet je Fit is het programma van Circle-Fit en Greenyourself waarin je in 12 weken leert wat goede voeding is én wat het doet in je lichaam zodat je zelf de juiste keuzes kunt maken om je fit te voelen. Want als je je fit voelt dan kun je ook lekker blijven bewegen, nu én later!

Ben je benieuwd naar ons concept? Kijk de video!

 

Bestel nu

Schermafbeelding 2023-08-28 om 10.08.10

Beschrijving

Eet je Fit is het programma van Circle-Fit en Greenyourself waarin je in 12 weken leert wat goede voeding is én wat het doet in je lichaam zodat je zelf de juiste keuzes kunt maken om je fit te voelen. Want als je je fit voelt dan kun je ook lekker blijven bewegen, nu én later! Je krijgt kennis en inzicht over wat goede voeding ís en wat je lichaam met voeding dóet. En ook hoe jij daarin keuzes maakt. 

In het kort

Het programma is gemaakt en samengesteld door Brenda Bas, natuurvoedingskundige en leefstijlcoach. De introductievideo schetst een goed beeld van het Eet je Fit programma. 

Je leefstijl is van invloed op alle processen in je lichaam. Het bepaalt hoe je je voelt, of je goed slaapt, of je voldoende energie hebt en nog veel meer. Een groot onderdeel van je leefstijl is wat je elke dag eet en drinkt, kortom je voeding. Je lichaam is een heel bijzonder iets, sta je daar wel eens bij stil?  Het doet zoveel voor je, elke dag weer. Vaak staan we daar pas bij stil op het moment dat ons lichaam niet meer precies doet wat we willen.

Het zoeken van balans kost ons lichaam tegenwoordig veel, misschien wel téveel energie. Dit komt door onze manier van leven. Stress bijvoorbeeld, is een factor die de balans in ons lichaam verstoort.

Met “Eet je Fit” leer je om weer beter in balans te komen en meer energie te krijgen door puur en lekker te eten. In de juiste verhouding. Je kunt het zien als een gebruiksaanwijzing voor je lichaam om gezond en vitaal oud te worden. 

Het-receptenboek-van-Brenda-Bas_crop
Schermafbeelding 2023-08-28 om 10.07.48

Na het volgen van het programma weet je...

 • Hóe belangrijk voeding is voor alle processen in je lichaam
 • Hóe je dit zelf aanstuurt en makkelijk kunt organiseren in je dagelijks leven
 • Welke ingrediënten je daarvoor nodig hebt
 • Wat je daar snel en makkelijk zelf mee kunt maken
 • Hóe belangrijk je eetfrequentie is en wat voedingsrust zoals Intermittent Fasten voor je kan betekenen waardoor je meer energie krijgt.

Als je goed voor jezelf wilt zorgen en zo lang mogelijk gezond en fit wilt blijven, meld je dan snel aan!

Prijs

Eet je Fit is het programma van Circle-Fit en GreenYourself waarin je in 12 weken leert wat goede voeding is én wat het doet in je lichaam zodat je zelf de juiste keuzes kunt maken om je fit te voelen. Want als je je fit voelt dan kun je ook lekker blijven bewegen, nu én later!

Green Yourself

Eet je fit

 • 12 Filmpjes
 • 12 Schriftelijke lessen
 • Verdiepende informatie
 • Super lekkere recepten
 • Overzichten
 • Tips & tricks

€ 199,00

Totaalpakket

Boek hier je
gratis
proefles