GET CIRCLE-FIT

Circle-Fit biedt een leuke en vooral super simpele manier van sporten. De digitale apparaten passen zich automatisch aan en begeleiden jou door je trainingsprogramma. Je bent al binnen 30 minuten klaar.

Bij Circle-Fit voelt iedereen zich thuis. Een gezellige en sfeervolle omgeving waar je op een ongedwongen manier aan jouw gezondheid kunt werken. Bovendien super aantrekkelijk geprijsd!

Wil je Circle-Fit eerst beleven? Maak dan kennis met het Flex 4 weken programma.

1G8A1427 vierkant 1G8A1055 vierkant

CIRCUIT TRAINING

Snel, leuk en makkelijk. Circuit training is enorm populair onder een breed publiek. Met deze effectieve trainingsvorm bespaar je veel tijd. Door de korte rustpauzes is het meteen goed voor je algemene uithoudingsvermogen. Wil je afvallen, fit blijven of meer spierkracht opbouwen? Wat je fitnessdoelen ook zijn, je behaalt ze beter en sneller met het nieuwe, moderne en vooral een super makkelijke Circle-Fit circuit.

1G8A1983 vierkant 1G8A1591 vierkant
... FASTER ... ... FASTER ... ... FASTER ... ... FASTER ... ... FASTER ... ... FASTER ... ... FASTER ...
1G8A1837 kopie
  • Train al je spieren in slechts 30 minuten

  • Tot 5x sneller resultaat bij afvallen en spieropbouw

  • Geen wachttijden

... BETTER ... ... BETTER ... ... BETTER ... ... BETTER ... ... BETTER ... ... BETTER ... ... BETTER ...
1G8A1410
  • Nieuwe, moderne en super simpele manier van trainen

  • Virtueel begeleide training

  • Aantrekkelijke tarieven

... SMARTER ... ... SMARTER ... ... SMARTER ... ... SMARTER ... ... SMARTER ... ... SMARTER ... ... SMARTER ...
1G8A1914 kopie
  • Persoonlijk trainingsprogramma

  • Automatisch ingestelde fitnessapparaten

  • Onbeperkt sporten, 365 dagen per jaar van 06:00-24:00

Wat mensen over ons zeggen

Veronica over Circle-Fit
Verona

"Sinds ik bij Circle-Fit sport voel ik mij een stuk energieker!"

circle-fit-marian-2
Marian

"Ik sport sinds een week hier bij Circle-Fit voor mijn spieren en ik merk nu al naar een week dat mijn spieren wat soepeler worden. Ik kom elke dag hier, een leuk team werkt hier ze helpen je overal bij en ik raad iedereen aan om hier te komen sporten."

5-Annemarie
Annemarie

“Alle apparaten stellen zich zelf in naar mijn persoonlijke wensen, dus het is sporten zonder gedoe. De tijd vliegt voorbij tijdens het sporten en ik voel me lekker fit!”

1-circle-fit-robert
Robert

“Vroeger veel gefietst. Afgelopen drie jaar niet gesport. Gestopt met roken, kilo’s kwamen erbij. Ik wilde de draad weer oppakken. Nu bij Circle-Fit. Leuke sportclub, laagdrempelig, je hoeft niet te wachten. Kom nu twee keer in de week”

circle-fit-manoeska
Manoeska

"Ik ben begonnen bij Circle-Fit omdat ze 7 dagen in de week open zijn en lange openingstijden en slechts 30 minuten trainen. Helemaal top. De rest van de dag is van ons."

Henk
Henk

“Henk komt sporten voor zijn gezondheid, om goed in shape en soepel te blijven. Als klapper op de vuurpijl vindt hij de 30 minuten ideaal en het is schoon!”

Marcel
Marcel

“64 en still going strong! Haalt elke dag alles uit het leven en daar hoort Circle-Fit bij. De combinatie goede voeding en sporten past bij mij en maakt me blij!"

2-charlotte
Charlotte

“Ik vind Circle-Fit fijn om te doen naast het hockeyen. Omdat het maar een half uurtje is, zet ik sneller de stap om toch nog even te gaan!”

4-wilma
Wilma

“Ik vind Circle-fit fijn omdat je in een half uur alles hebt gedaan! Het is gezellig en de coaches zijn goed in de ondersteuning. Het is een aanrader, ik ben superblij!”

circle-fit-didi
Didi

"Ik ben begonnen omdat ik in de Corona periode thuis zat en ik wilde weer wat gaan doen. Ik voelde me zwaarder worden en had steeds minder energie. Werd vriendelijk ontvangen. Dit bevalt me. Kan sporten wanneer ik wil. Na al twee maanden voel ik me al stukken fitter."

1-circle-fit-karin
Karin

“Ik train graag bij Circle-Fit. Je hoeft niets in te stellen, gaat volledig geautomatiseerd. Geen wachtrijen. Goede begeleiding en het is ook super gezellig.”

marijke-review
Marijke

“Ik sport bij circle-fit om fit en gezond te blijven. Als je ouder wordt is het goed om op je gewicht te letten en voldoende te bewegen. En hier kan ik dagelijks terecht op een moment dat mij schikt. Ik ga dan ook minimaal 4 keer in de week en het voordeel is dat een training maximaal 35 minuten duurt dus dan blijft het sporten leuk. Ik raad het iedereen aan.”

Romano-Circle-Fit-recensie
Romano

“Na een tijdje niet te hebben gesport werd het eens tijd om wat te gaan doen. Toen ik een advertentie voorbij zag komen van Circle-Fit ben ik maar eens gaan kijken op de website. Een afspraak maken via de website gaat erg gemakkelijk. Ik werd vriendelijk ontvangen en alles werd duidelijk uitgelegd. De apparatuur wordt helemaal op je lichaam afgesteld inclusief het gewicht zodat je hier zelf geen omkijken naar hebt. Je kunt eenvoudig binnenkomen met de polsband wanneer je maar wilt 7 dagen per week. Gr. Romano.”

Het eerste
proefrondje
is van ons