Gecombineerde Leefstijl interventie Gecombineerde Leefstijl interventie Gecombineerde Leefstijl interventie

Een gezondere leefstijl met de gecombineerde leefstijl interventie

Overgewicht is een steeds vaker voorkomend probleem in Nederland. Ervaar je zelf problemen met je gewicht? Ben je bekend met (ernstig) overgewicht (obesitas)? Lukt het je maar niet om af te vallen? Dan is dit jouw kans om je gezondheid te verbeteren en aan de slag te gaan met onze gecombineerde leefstijl interventie (GLI)!

Het leefstijl programma Cool wordt door alle zorgverzekeraars vanuit de basisverzekering in zijn geheel vergoed, er wordt ook geen beroep gedaan op je eigen risico.

Gezonde leefstijl interventie nu lukt het wel met Circle-Fit-1 Gezonde leefstijl interventie bij samen lukt het
RijkinBeeld-7156-1

Bewezen effectief

Individueel werken aan een nieuwe leefstijl is vaak erg lastig. Het GLI-programma is een bewezen effectief programma in de strijd tegen overgewicht en de weg naar een gezondere leefstijl. Het programma helpt je om samen met de andere groepsgenoten en samen met onze professionals jouw persoonlijke doelstellingen te bereiken.

Het programma kan dan ook het best omschreven worden als een leefstijlprogramma waarin aandacht is voor voeding, slaap, ontspanning, bewegen, sporten en stress in relatie tot overgewicht. Het overkoepelende doel hierbij is leefstijl verandering en gewichtsvermindering. 

 

Individuele begeleiding bij gecombineerde leefstijl programma

Wat houdt het gecombineerde leefstijl programma in?

  • Je leert alles over een gezonde leefstijl. Wat heeft voeding, slaap, ontspanning, bewegen, sporten en stress te maken met afvallen?
  • Werk 24 maanden aan je gezondheid in 8 individuele en 16 groepssessies. De groep bestaat uit 8 tot 12 personen. 
  • Werken volgens jouw persoonlijke doelstellingen met jouw persoonlijke leefstijlplan. Leefstijlprogramma volgens de methode: Cool (Coaching Op Leefstijl).

Individuele sessies

Tijdens individuele gesprekken worden er persoonlijke doelstellingen opgesteld en ons unieke leefstijlplan ingevuld. Ook wordt er geëvalueerd. Wat gaat er goed? Waar loop je tegenaan? En wat moet er gebeuren om al je doelstellingen te kunnen behalen? Dit betekent dat je zelf in staat bent te bepalen hoe de GLI eruit ziet, in welk tempo het traject verloopt en hoe je jouw doelstellingen behaald.  

media

Denk jij in aanmerking te komen voor het GLI-programma?