😄 07:00 – 23:00 • 📅 Maandelijks opzegbaar mogelijk • 👍 Niet goed, geld terug garantie

Get the Circle-Fit App

Als lid van Circle-Fit krijg je toegang tot de handige Circle-Fit app! Je ontvangt een persoonlijk account bij de intake. Hiermee kun je eenvoudig inloggen, jouw persoonlijke Circle-Fit programma beheren en jezelf aanmelden voor de online trainingen. 

Waarom de Circle-Fit app gebruiken?

Zie in één oogopslag wat Circle-Fit je te bieden heeft: ontdek in de club omgeving alle programma’s die Circle-Fit aanbied. Een virtuele coach die je begeleidt tijdens jouw training. De app gaat automatisch naar de volgende oefening en geeft de mogelijkheid om jouw training een waardering te geven en een volgende training in te plannen. Hou jouw resultaten automatisch bij door in te loggen op Mywellness via Technogym apparatuur, overal in de wereld. Buiten activiteiten: Hou resultaten bij van jouw buiten activiteiten rechtstreeks via de Circle-Fit App of synchroniseer automatisch de data uit andere applicaties zoals Google Fit, S-Health, Fitbit, Garmin, MapMyFitness, MyFitnessPal, Polar, RunKeeper, Strava, Swimtag en Withings.

Wat zit er in de Circle-Fit App?

  • Ontdek alle diensten die Circle-Fit te bieden heeft en kies wat je het meest interesseert.
  • Een ruim aanbod online lessen voor 1,- per week, per 4 weken opzegbaar.
  • Ontdek wat je hebt gedaan, hier vindt je jouw trainingsprogramma waar je aan mee doet en andere activiteiten binnen de club.
  • Bekijk je resultaten en monitor jouw voortgang. Train met de Circle-Fit app verzamel MOVEs, en wordt elke dag actiever. Geniet van de beste ervaring in clubs met Technogym apparatuur door de Circle-Fit app te gebruiken om in te loggen op apparatuur via Bluetooth, NFC of QR code.

Download nu de Circle-Fit App voor Apple

Download nu de Circle-Fit App voor Android