😄 07:00 – 23:00 • 📅 Maandelijks opzegbaar mogelijk • 💵 Vanaf €7,99 per week

leefstijl programma

powered by REFLEQT®

‘Voel je goed, zie er beter uit. Dat is ons motto. Want als je fit en gezond bent, dan voel je dat van binnen én straal je dat uit naar buiten’

Franca van der Smit, orthomoleculair leefstijl arts

SNEL GEHOLPEN, SNEL RESULTAAT
Het Leefstijl Programma is geschikt voor jou als je gezondheidsklachten bij de kern wilt aanpakken in plaats van symptomen te bestrijden. Of juist als je preventief te werk wilt gaan en je ideale gewicht wilt bereiken.

Stap 1. De intake

Het traject begint met een gedetailleerde gezondheidsscan. Gespecialiseerde meetapparatuur bepaalt alle relevante waarden in je lichaam, zoals je conditie, voedselintoleranties, tekorten en je algehele fysieke toestand.

Stap 2. Bespreken van de uitkomst

De uitkomsten van de verschillende onderzoeken worden uitgebreid besproken.

Stap 3. Opstellen behandelplan

Op basis van de uitkomsten wordt een behandelplan gemaakt met adviezen, zoals leefstijl- en voedingsadvies en eventuele supplementen.

Stap 4. Controle afspraak

Na zes maanden kom je terug voor een controle afspraak. Jouw voortgang wordt gewaarborgd.

Voor een persoonlijke afspraak kan je een mail sturen. Binnen 24 uur nemen wij contact met je op.

Circle-Fit Leefstijl Programma 
Hildo Kropstraat 2
1328 BC Almere

Faster

30 minuten
Snel resultaat
Geen wachttijd

Better

open 07:00 - 23:00
Deskundig team
Persoonlijk

Safer

blessurevrij
Hygiënisch
luchtfiltering

smarter

Voordelig
Flexibel
Onbeperkt

Maak nu kennis

Maak nu een afspraak voor een sneak peek bij de Circle-Fit locatie van jouw keuze. Onze personal coach legt je alles uit op de club.

Henk

“Henk komt sporten voor gezondheid, goed in shape te blijven en soepel blijven. Als klapper op de vuurpijl vindt hij de 30 minuten ideaal en het is schoon!”

Charlotte

“Ik vind Circle-Fit fijn om te doen naast het hockeyen. Omdat het maar een half uurtje is, zet ik sneller de stap om toch nog even te gaan!”

Marcel

“64 en still going strong! Haalt elke dag alles uit het leven en daar hoort circle-fit bij. De combinatie goede voeding en sporten past bij mij en maakt me blij.”

Wilma

“Ik vind Circle-fit fijn omdat je in een half uur alles hebt gedaan! Het is gezellig en de coaches zijn goed in de ondersteuning. Het is een aanrader, ik ben superblij!”

Annemarie

“Alle apparaten stellen zich zelf in naar mijn persoonlijke wensen, dus het is sporten zonder gedoe. De tijd vliegt voorbij tijdens het sporten en ik voel me lekker fit!”